Palvelut 

Kotisiivous

Kerromme hieman mitä kotisiivous pitää sisällään, tehdään yhdessä teille oma siivouspaketti joka palvelee teidän tarpeita.


Työ suoritetaan Tupasiivouksen omilla välineillä, imuri on huoneistokohtainen, mutta jos imuria ei löydy kotoota niin tuomme sen mukanamme.

Kotisiivous tehdään niin että se olisi tehty kuin itselle, niin että mekin viihtyisimme siellä. Puhdas koti ja kukat pöydällä, eikö olisi mukava aloittaa niin viikonloppu?

Käytämme miedosti hajustettuja pesuaineita, mutta jos tuoksut ei sovi teille, niin otamme sen huomioon ja otamme hajusteettomat pesuaineet käyttöön.
Täytetään astianpesukone siinä samalla kun putsataan keittiön tasot ja katsotaan ettei ovissa ole tahroja. Lakanat olittekin jättäneet sängyn päätyyn odottamaan meidän tuloa, voimmekin samalla tuulettaa niin peitot kuin tyynytkin niin on ihana mennä raikkaisiin lakanoihin nukkumaan rankan työviikon jälkeen. Pölyjen pyyhintä makuuhuoneesta ja matka jatkuu kohti olohuonetta.
Lattioiden imuroinnin yhteydessä katsotaan vapailta pinnoilta lattialistat ettei pölyä pääse sinne kertymään. Saniteettitilat pestään ja katsotaan että on kalkkia ei pääse nurkkiin kertymään ja kylpyamme on valmis illan rentoutushetkiin. Lattiat nihkeä pyyhitään ja sitten koti on valmis juuri teille.

TOIMISTO

Toimistosiivoukset katsotaan ensin ja mietitään yhdessä mikä olisi teidän yritykselle parhaaksi. Oli kohde toimisto, työmaatoimisto tai vaikka teollisuushalli, mikään ei ole liian pieni tai liian suuri meille Tupasiivouksella.

Työmaalla on monta kävijää ja monta kurajalkaa, on tärkeä pitää myös työmaakopit siisteinä. Oli tulossa kokous tai työmaapäälikkö käymään, ei tarvitse jännittää onko tilat siistit kun tilaat meidät pitämään huolta työmaan siisteydestä.

Kysy lisää!